Платформи за търговия

Форекс търговия

Бърза, надеждна и мощна платформа за търговия

Ние ви предоставяме една от най-реномираните, печелили награди и търсени форекс и CFD платформа в индустрията – MetaTrader 4 (MT4). Платформата MT4 се предоставя чрез различни приложения, за да отговаря по-добре на вашите предпочитания. Това, което е страхотно е, че можете да получите достъп до един и същ акаунт чрез всички MT4 приложения, което ви позволява да имате пълен контрол върху вашите сделки по всяко време.

Изтеглете за
Windows
IOS
Android
Уеб търговец

Metatrader 4 за настолен компютър

MetaTrader 4 е платформа за търговия, разработена, за да предостави на търговците лесен достъп до най-динамичните финансови пазари, професионална платформа за търговия с валута и CFD, която е достатъчно проста дори за начинаещи търговци, за да започнат с нея.
MT4 позволява гъвкава и персонализирана търговия чрез удобен за потребителя интерфейс с голямо разнообразие от инструменти за динамична търговия и анализ на разположение на търговците.

Изисквания за изтегляне на MT4 Desktop

Windows 2000 / XP / Vista, поне 2.0 GHz CPU,
резолюция на екрана най-малко 1024x768, 512 MB RAM,
скорост на модема/връзката най-малко 36,6 Kbps.

Meta Trader 4 for iPhone/iPad

There are no restrictions to trading with MT4’s iPhone and iPad app allowing the trader to carry the platform everywhere. The app offers fully functional trading and full management of trading accounts as well as important technical analysis tools, on the go. The MT4 iPhone/iPad application is compatible with iPhone, iPad and iPod touch devices.

MT4 iPhone/iPad Download Requirements

Requires iOS 5.1.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Metatrader 4 за Android

Приложението MetaTrader 4 (MT4) за Android позволява на търговците да изтеглят MT4 на смартфони с Android и да извършват търговията си навсякъде. Приложението позволява напълно функционална търговия и пълно управление на търговски сметки в допълнение към използването на всички важни инструменти за технически анализ. Приложението MT4 за Android е съвместимо с всички устройства с Android.

Изисквания за изтегляне на приложения за Android MT4

Изисква Android 4.0 и по-нова версия.

Уеб-базирана MT4 платформа

Investing24.com WebTrader се поддържа от следните браузъри

Google Chrome 51* Microsoft Edge 12* Internet Explorer 11* Mozilla Firefox 34* Safari 8* Opera 32* * и по-нова версия